Platform Ayakkabı Modelleri 2014

Platformlu Ayakkabılar bayanların vazgeçemediği bir modeldir. Kadınlar sanki bir sihirli değnek dokunmuş gibi bir Prenses edasıyla salına salına dolaşırlar etrafta. Her yaştan kadının tercih ettiği bir modeldir Bu model  ayakkabılar moda Trendleri arasında belirleyici bir rol oynar. Oldukça büyüleyici modelleri ile 21012 ilkbahar yaz koleksiyonu vitrinlerde adeta görsel bir şölen sunuyor. Model olarak Şıklığından ve zarafetinden vazgeçemeyen kadınların bu yılda tercihi olacaktır. Yazın kavurucu sıcaklığında hem kullanım kolaylığı ağlıyor hem kadınların şık ve çekici görünmelerini sağlıyor. Bir birinden çarpıcı modelleri arasında firmaların hassas davranması kadınların seçimlerini de zorlaştırıyor. Bu senenin Trendi metalik ve pastel tonlar ve renk olarak birbirinden zıt renklerin kombine edildiği modeller öne çıkacak. Havalı duruşları ile kadınların vazgeçemediği bir modeldir. Eskiden kadınlar bu modelleri seçmekten çekinirlerdi.2012 sezon Trendleri model olarak farklı doku kumaş deri ve renk seçenekleri ile üretilmiş olduğu gözümüzden kaçmıyor.

Bu sezon kadınlar eskiden olduğu gibi acı çekmeyecekler. Çok sevdikleri Platformlu Ayakkabılardan vazgeçmek zorunda kalmayacaklar. Her kıyafetle giyilebilen ve tamamlayıcı özelliği olan bu modelleri kadınlar yaşamlarının her alanında rahat bir şekilde kullanabilirler. Leoparın zirvede olduğu bu sezon karşımıza çok değişik renk ve tasarımlarıyla karşımıza çıkacak. Renk olarak kırmızının ayakkabıyla beraber topuklarda da kullanıldığı modeller yine buz sezonda göz dolduracak. Modası hiç geçmeyen platformlar bu sezona damgasını vuracak. Vücut ağırlığınızı sizi yormadan taşımayı Misyon edinmiş Platformlu Ayakkabılar arasında yürüyüş size destek vererek adımlarınızı daha sağlam atarak yürümemizi kolaylaştırıyor. Bir kadın için güzellik ayakkabı seçimiyle başlar Kadın için ayrı bir özgüven verir Kadınların içindeki dişiliği ortaya çıkartırlar. Daha çekici görünmelerini sağlarlar Aslında her kadının içinde bir çekici görünme isteği vardır. Bunun yaşla ilgisi yoktur. Bir kadın sokakta yürürken ilgisini çeken bir başka kadının önce ayakkabısına sonra kıyafetine bakar. Sabit denenmiş tecrübem ile bunu söylüyorum.

Çoğunun içinden de o giymiş ben niye giyemiyorum düşüncesi geçer. Bu bir kadın psikolojisidir. Platformlu Ayakkabılar kadın için bir semboldür. Gerçekten başta yürüyüşü değişir kadının. Çünkü kendine olan özgüveni artar. Beğenilmenin verdiği özgüvenle daha çekici görünürler. Bu hep böyle olmuştur. Böylede devam edecektir. Bir kadın için güzellikten öte çekici görünmek daha önemlidir. Kadın istediği kadar güzel giyinsin yolda yürümeyi bilmedikten sonra ne önemi var. Platformlu Ayakkabılar bu yüzden kadınların tercihi olmuştur. Çünkü kadınların kendilerini fark etmelerini sağlıyor. Kadınlara kadın olmayı öğretiyor. Kadınlar Platformlu Ayakkabılar ile farkındalıklarının farkına varmalarını sağlıyor. Dünyaca ünlü Markaların, bir arada toplandığı alışveriş siteleri Platform Modeller ve İndirimler ile fırsatları ayağınıza getiriyor.  Üstelik i hiç yorulmadan Ünlü Markalar Platform Modeller ve İndirimler ile alışverişin keyfini doyasıya yaşayın.

Bir önceki yazımız olan 2013 yaz sezonu makyaj trendleri başlıklı makalemizde 2013 makyaj, en yeni makyaj modası ve makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş