2014 Ayakkabı Modelleri Nasıl Olacak.

Ayakkabı   bir bayanın  olmazsa olmazıdır. Ayakkabı da moda hanımların rahat kullanacağı   tasarımlarla  2012 yılında göz doldurmaktadır. 2014 yaz moda da renkleri  ayakkabı da sarının bir çok tonunu  trend olarak görüyoruz ama bu can canlı güneş sarısı, bu olgun limon sarısı çok gözde.Boylarının kısalığından şikayet eden hanımlar ayakkabı havası veren Yüksek dolgu sabo terlikleri ile her kese tepeden bakacaksınız. Yazı tatil havasında geçirmek isteyenler Micro Fiber renkli ayakkabılar ile çok rahat bir yaz geçireceksiniz Yazın ortasında dört mevsimi bir arada yaşamak isteyen bayanlar Yazlık Platform topuklu yarım bot ayakkabılar ile göreni kendinize yine hayran bırakacaksınız

Kendi tarzını yaratan şık ve  modern. kadınların, giyimlerindeki şıklığı tamamlayacak  koleksiyonuyla  2014  yılında buluşuyor.  Bir birinden şık ayakkabı tasarımlarıyla bakışları üzerine çekmeyi başaran markanın 2014 yaz sezonu için tasarladığı bayan ayakkabı modellerinden yaz ayları için sarı mavi turuncu, renkler öne çıkıyor.

Renk çeşitleri de rahat yaz stillerine damgasını bıracak tasarımlar göz dolduracak. Hem düz hem de topuklu olarak hazırlanan tasarımlarla,70 li yılların rüzgarını sokağa taşıyacak. Rahat kullanışlı  tasarımları  vitrinlerdeki yerlerini çoktan almış, durumdalar.2014  modası  renk sınırlaması olmayan trend ile bu ilkbahar yazı tam da mevsiminin coşkusunda yaşamak mümkün. Olacak.

Farklı stilleri ile tarzını yansıtmak isteyen bayanlar için Şeffaf yüksek Platform topuklu ayakkabılar ile sıradan olmadığınızı adeta kanıtlarcasına bu sezon tüm dikkatleri yine üstünüze çekeceksiniz Ayakkabı görünümündeki Yüksek Platform Ayakkabı Dolgu Topuk Terlik ile kıyafetini tamamlayacak sadeliği ve şıklığı bir arada yaşayacaksınız.

Her daim şık olmak isteyen bayanlar renkli kurdele bağcıklı Platform Topuklu Ayakkabılar sizi yansıtıyor. Havam olsun yeter diyen bayanlar Escarpine Şeffaf Platform Topuklu Terlik ile havanız bu sezon tavan yapacak. Artık bende yüksekten uçmak sokaklarda arzı endam etmek istiyorum diyorsanız Çift platformlu ön ve arkası açık ayakkabılar ile bu isteğinize ulaşacaksınız

4000 (179) 4000 (178) 4000 (177) 4000 (174) 4000 (175) 4000 (176)

Bir önceki yazımız olan Tesettür 2014 Gelinlik Modelleri başlıklı makalemizde 2014 Tesettür Gelinlik Modelleri, Gelinlik Modelleri ve kadın hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş